Siç e kemi në pjesën e parë tha ka shumë metoda si ju në FIFA 19 mund të merrni monedha falas dhe pikë Ultimate Ekipi. Disa nga këto janë çdo tifoz i lojës njohur tani, por ka disa mjete dhe faqet Web ende, të cilat janë pak të njohura deri më tani. në Atari-Gamer.de Ne aktualisht kemi një FIFA funksional 19 Monedha Pikët und hack një.

Por së pari ju duhet të dini strategjitë normale. Në vijim janë të dyshuarit e zakonshme:

  • të marrë monedha nga të ardhurat e transfertave
  • Lidhja Weekend dhe vendosje të lartë
  • Skuadra Battles dhe vendosje të lartë
  • Skuadra Sfidat e ndërtimit
  • Shpengojë Bonis

Të gjitha këto strategji kanë të përbashkët: Ata do të robëroj ju për orë të tëra në tastierë. SBC, Skuadra Battle, Transferet dhe League Weekend janë jashtëzakonisht kohë. Shpërblimet ose. Gifts, megjithatë, janë një hap i mirë i parë për lojë pro një bonus të pasur të shembull. mijë monedha dhe ndonjëherë për të marrë edhe më shumë.

Megjithatë, ka metoda të tjera. Disa nga këto metoda e quajnë "FIFA 19 Hack "ose" FIFA 19 Monedhë Generator ", i cili nuk ka nevojë për ta shkarkuar atë, por kjo është vetëm një Generator në internet, ku ajo juaj emri i përdoruesit eingebt, sa shumë monedha dhe pikë ju dëshironi të keni dhe pastaj nëse ju kaloni në Nintendo, PC, PlayStation 4 ose Xbox One luan. Pra, një Monedha FIFA19 gjenerator mund të gjenden në faqet e internetit. Për ju, ne kemi përmbledhur herë disa faqet e internetit, e cila është një alternativë reale për FIFA 19 Monedha Hack në lojtarë Atari.

fifa 19 Monedha hack

Ja lista e:

FIFA19generator.com - Kjo faqe ka qenë një kohë të gjatë dhe është jashtëzakonisht popullor. përdorin sidomos lojtarë nga SHBA dhe Britania e Madhe FIFA19generator.com për të gjeneruar për monedha të lira dhe pikat. Në Gjermani, ky website është edhe më pak i njohur.

 

FIFA-United.de Si emri sugjeron, mund të ju në FIFA-United.de gjenerojë monedha falas dhe pikat. Kjo do të merrni ju super të shpejtë dhe të lehtë për llogarinë tuaj. Për ta bërë këtë ju nuk duhet të shkarkoni asgjë ende apo fjalëkalimin tuaj. specifikoni pyetje të sigurisë. Me fjalë të tjera,: ajo është e 100% sigurt dhe të besueshëm. Ata gjithashtu kanë hack në anglisht, Franzoesisch dhe holandeze në.

tani kursejnë kohë dhe të holla të vërtetë!

Të informohet kur ne të publikojë këshilla të reja dhe truket. Kështu ju do të kurseni të holla të vërtetë dhe të ketë më shumë sukses në lojë!

 

FIFA19UT.com - ku mund të merrni në krah të FIFA-s 19 Monedha Hack edhe të gjithë këshilla të dobishme dhe truket për Ultimate Ekipit, me të cilën ju do të jetë një lojtar më të mirë. Është e padobishme që nuk është vetëm për të marrë monedha lirë dhe pikat, por ju gjithashtu duhet të dini se çfarë keni ndërtuar është e mirë për një ekip dhe si të përdorin atë. Sigurisht ka edhe FIFA 19 gjenerator monedhë në dispozicion. Thjesht hidhini një sy mbi!

Koment mbi artikullin

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu