Saiki, ana gaya anyar ing App Store; game angkara luwih populer tinimbang tau! Kita dijupuk kanggo sampeyan loro game paling soko dipikir nyedhaki. Diantisipasi nanging ayo kang mung njlentrehake kaping, apa "game angkara" lan malah lagi ngadeg metu.

Ing "game Crime" sampeyan muter awake detectives. enlighten sampeyan kudu mangerteni soko utawa. Kene, sampeyan kudu sesambungan karo karakter liyane ing game lan nyumerepi bebarengan gawé. Gumantung apa keputusane ketemu ing game, crita bisa diganti. game kuwi akhir banget umum ing App Store kanggo iOS lan Android lan seneng popularitas dhuwur banget. Crita lan karakter nggawe game iki supaya luar biasa asli lan populer. Sampeyan kudu ora grafis khusus, Control utawa padha, nanging Nilai punika saestu ing tumindak ing game. Kene loro game super populer, kang wis ngalami munggah meteoric.

Rajapati ing Cidra Alps

Rajapati ing Alps:

Saka game iki, "amba" Developers bisa abschauen soko. Gawe saka Pati Alpen duwe nyatane digawe iku, kanggo nggawe game banget populer, tanpa gadhah budget gedhe banget. Ing game sampeyan kudu ngatasi paten pinaten, minangka judhul uga tabet. Saka plot kene iku Luwih kaya film "Murder ing Orient Express". utawa akeh item. duit virtual, ana ora ing play. Ana ing "energi", karo kang sampeyan bisa tansah muter terus. Iki katoné wis cara paling apik kanggo gawe kanggo monetize game. Yen sampeyan wis ora diputer Murder ing Alps, We nyaranake kanggo sampeyan. Kene kita Tips lan Trik kanggo Murder ing Alps.

Seven - wahyu Agawe:

Ing babagan kang nggegirisi macem sampeyan ora detektif, Policeman utawa padha, nanging mung lanang biasa. game ing gaya Tampilan. Dadi kowe kudu karo kanca-kanca, Kenalan lan manca chatting dipun. Kene sampeyan tansah njawab opsi lan crita lan sesambetan kanggo karakter liyane bisa ngganti. Temtu kita ora pengin mbukak kakehan. ing Seven - wahyu Agawe ana ing BICs, karo kang sampeyan ora duwe wektu nunggu ing game. Iki sampeyan kudu tuku kanggo dhuwit nyata ing toko game.

Komentar ing artikel

Tulung lebokna komentar Panjenengan!
Mangga ketik jeneng kene