Aktualisht, ekziston një prirje e re në App Store; Lojërat e krimit janë më popullore se kurrë! Ne kemi marrë për të ju dhënë dy lojërat më të mira diçka vështrim më të afërt. Parashikuar por le të vetëm të sqaruar herë, çfarë "lojra krimit" dhe madje si ata qëndrojnë jashtë.

Në "lojra krimit" ju të luajnë vetë detectives. sqaroj ju duhet për të gjetur diçka apo. Këtu, ju keni nevojë për të bashkëvepruar me karaktere të tjera në lojë dhe të ul receptorin e telefonit së bashku prodhojnë. Varësisht se çfarë vendimi të takohen në lojë, historia mund të ndryshohet. Lojra të tilla janë shumë të zakonshme kohët e fundit në App Store për iOS dhe Android dhe gëzojnë një popullaritet jashtëzakonisht të lartë. Histori dhe karaktere të bëjë këtë lojë në mënyrë tepër autentike dhe popullore. Ju nuk keni grafika të veçanta, Kontrollin ose të ngjashme, por vlera është me të vërtetë në veprim në lojë. Këtu janë dy ndeshje super popullore, të cilat kanë përjetuar një rritje meteorike.

Vrasja në cheats Alpet

Vrasje në Alpet:

Nga kjo lojë, zhvilluesit e "e madhe" mund të abschauen diçka. Zhvilluesit e Vrasje në Alpet kanë në fakt e bëri atë, për të krijuar një lojë shumë popullore, pa pasur një buxhet shumë të madhe. Në lojë ju keni për të zgjidhur një vrasje, si titulli sugjeron gjithashtu. Nga komplot këtu ajo është disi e ngjashme me filmin "Vrasje në Orient Express" të. ose shumë sende. monedhat virtuale, nuk është në lojë. Nuk janë "të energjisë", me të cilët ju gjithmonë mund të vazhdojë të luajë. Kjo duket të ketë qenë mënyra më e mirë për zhvilluesit të monedhë lojë. Nëse ju nuk keni luajtur Vrasje në Alpet, Ne do të rekomandojë atë për ju. Këtu janë ynë Këshilla dhe truket për vrasje në Alpe.

Seven - Zbulesa vdekjeprurës:

Në këtë thriller të mrekullueshme që ju nuk jeni një detektiv, Polic ose të ngjashme, por vetëm një djalë i zakonshëm. Loja është në stilin e WhatsApp. Pra, ju keni me miqtë, Të njohurit dhe të huaj chat për të marrë disa informacione. Këtu ju gjithmonë përgjigje mundësitë dhe historia dhe marrëdhëniet me personazhet e tjera mund të ndryshojë. Sigurisht që ne nuk duam të zbulojë shumë. në Seven - Zbulesa vdekjeprurës ka BIC, me të cilët ju nuk keni kohën e pritjes në lojë. Këtë ju duhet për të blerë për të holla të vërtetë në dyqan të lojës.

Koment mbi artikullin

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu