Gosip bab No. anyar saka tugas Black Ops 4 ana tenan pungkasan banget umum. Nerangake karo mode kampanye? Apa ana online dipeksa? Lan liyane akeh pitakonan padha wungu. Siji bab punika tartamtu; Kod kita sumurup iku nganti saiki ora ana liyane.

 

bebarengan wis diubah akeh banget

Sampeyan bisa uga aran minangka pembuangan saka iwak kod meh, sing bebarengan iku beda saben taun. Paling taun kita wis markas lan akeh kemungkinan epik ing game. taun iki iku maneh beda banget. utawa kanggo newcomers. uga pemain lawas bakal dadi liyane kamungkinan kanggo njaluk digunakake kanggo ing awal. Apa uga striking, contone, sing mode dominasi ora Kills tampilan, nanging gol. Piyambak nuduhake, sing bebarengan wis diubah rampung.

Iki anyar Battle Royal mode BO 4.

ora kampanye, nanging Battle Royale

Pisanan iku ora ateges, sing bakal ora ana kampanye. Carane kita bakal ngerti pangembang malah ing BO 4 menehi sawetara DLCs, apa bisa banjur njupuk ngisi. probability, sing mode kampanye bakal saiki ora kurang, nanging ora dhuwur. Bener, DLCs asring digunakake kanggo anyar utawa. kanggo nggabungake maps lawas kanggo game. Mulane kita kudu tetep tegang, Gusti kod: bakal 4 bakal terus ora kampanye.

 

Tanpa Online gagal

Fokus kod: bakal 4 utamané ing bebarengan ing. Kanggo kanca-kanca saka offline game game Mulane kuciwo murni. Sadurunge, tansah bisa njaluk main Kampanye, yen sampeyan wis mung wis ora internet utawa mung kepinginan wis crita bebarengan karo urutan kelangan. Mangkono, saka bagéan iki, sayangé Final. Sakabèhé, kita bisa ngomong game iki arang banget overworked. Apa miwiti alon ing Galatasaray WW2 saiki ing Ops Ireng 4 dijupuk ing pembangunan lengkap. Apa iki apik utawa ala saben tukang men game kudu arep kanggo awake dhewe. Sawetara pratelan iku bakal matèni karakter game, nanging sawetara wong ngomong gawe utawa. game kudu pindhah karo kaping - malah ing klasik nyata kaya Galatasaray.

saiki irit wektu lan dhuwit nyata!

Dilaporake nalika kita nerbitaké tips lan trik anyar. Mula kowé bakal nyimpen dhuwit nyata lan duwe sukses liyane ing game!

microtransactions More kanggo "Mandheg"?

Gawe koyone saka PUBG lan Fortnite wis sinau, amarga padha entuk ageng jumlah dhuwit karo macem-macem tampilan lan item liyane. Kanggo pembuangan saka iwak kod, menehi kesan, kaya gawe duwe persis apa sijine emphasis tambah ing mode Battle Royal anyar ing game. Kanthi mode kampanye sampeyan ora bisa entuk dhuwit, nanging karo Battle Royal temtunipun. Kajaba iku, mesthi, kauntungan saka eSports, kang mode Battle Royal entails.

yen sampeyan Gratis Galatasaray Points pengin duwe iki lan banjur utawa kanggo item kanggo mandheg. pengin nggunakake bebarengan, kita bisa kurban kita sampeyan Hack nyaranake.

Komentar ing artikel

Tulung lebokna komentar Panjenengan!
Mangga ketik jeneng kene