Hype përreth Fortnite tani zgjat për më shumë se një vit dhe duket sikur loja do të jetë më popullor. karakteristika të reja, Lëkurat dhe shumë elemente të tjera janë të integruara në vazhdimësi në lojë. Kështu, ajo kurrë nuk është i mërzitshëm.

vbucks Fortnite hack

Si mund të merrni Skins?

Kjo në fakt është mjaft e thjeshtë: Skins ju merrni ku V-Bucks përdorur. Dhe si mund të merrni V-Bucks? Ne do të merrni për më vonë. Skins shumë më tepër se vetëm një accessory për personazhet janë bërë. Ata japin karakterin tuaj një karakter të vërtetë. Ju mund të tregojnë lojtarë të tjerë si ju jeni aq në atë. Ata nuk janë vetëm qesharake, por janë edhe tani një simbol statusi i vërtetë. Të mirë lëkurat tuaja të larta respektimin e shokët tuaj dhe kundërshtarëve. Ata tregojnë dallimin nëse ju jeni një noob, ose i përkasin elitës duan. lëkurat Fortnite janë vazhdimisht shtohen ri. Zhvilluesit janë gjithmonë duke shtuar ri të bukur, lëkurat argëtim dhe emocionuese shtuar, të cilat ju mund të bleni atëherë. Që e bën një Fortnite vërtetë “makinë të holla” për Epic Games.

Si mund të merrni tani V-Bucks?

Për të blerë lëkurat ju duhet V-Bucks. Ata janë monedhë në lojë në lojë. Përveç Pass Battle, të cilat ju mund të blini për të holla të vërtetë, V-Bucks një element shumë i rëndësishëm. Ju mund të përdorni ato për të holla tuaj të vërtetë “shkëmbim” dhe V-Bucks kthehet shkëmbehen për lëkurat dhe shumë sende më shumë. Tani ka shumë e shumë mjete, të cilat ndihmojnë që të merrni falas V-Bucks. i tillë Hacks und Cheats funksionojnë siç duhet për Fortnite, por edhe për shumë lojëra të tjera si PUBG apo Call of Duty heronjve. Për fat të mirë, ne kemi këtu një Fortnite V-Bucks kollitem një, atë që punon për çdo platformë. Ju mund hack për PS4, Xbox nje, përdorin kompjuterin dhe Nintendo Switch. Përveç kësaj, Fortnite Hack për iOS dhe Android punon. Pra, për ju nuk ka asnjë kufizim apo ndonjë kufizim. Çdokush mund të përdorni Hack. Nëse ju ndonjëherë të dëshironi të kenë lëkurat ftohtë kërkuar, por nuk ka të holla të duan të shpenzojnë, Ne ju rekomandojmë që të ndjekim Fortnite V-Bucks, Skins und Battle Pass Hack.

Have fun!

Koment mbi artikullin

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu