Telu setir paling apik kanggo PS4, Xbox siji und PC

Kang setir mathuk sampeyan paling?

Sapa sing penggemar motorsport amba utawa mung pengin njagong kanthi dhewe konco setir, bakal wis panginten babagan setir lan pedal kanggo tuku. Kanggo game kaya Gran Turismo Olahraga utawa F1 2017 sing setir gembong kanggo Xbox siji, PS4 utawa PC sing kudu. We dites sawetara gembong setir kanggo sampeyan.

Logitech G29

Logitech-G29-Driving-Force-RennlenkradIng Logitech G29 pamer dipikir gedhe, rega cukup lan technique apik. Saka dites dening kita, gembong ing setir, ing Logitech G29 punika murah, durung bisa karo loro mesin, gawe uwong yakin Komentar peksa lan Gearing helical. Ing macem-macem tombol (u.a. Share Button um Live Aliran zu starten) sing gampang diakses nalika nyopir. Kanthi Tiptronic konco setir, bisa Highly ngeculke lan supple- lan ngalih mudhun. Configuring lan nyambungake antarane pedal, rodha console ora bisa dadi luwih gampang. Saliyane ing brake lan accelerator lan genggaman ing pedal - supaya sampeyan kanthi dilengkapi.

Ing Logitech G29 bermanfaat kanggo saben pamuter, kang kepengin nglampahi dhuwit kakehan, nanging isih pengin duwe pengalaman racing profesional.

Tuku murah kene Logitech G29

 

Thrustmaster T300 RS

t300rs

The Thrustmaster T300RS mbokmenawa wheel paling populer, kang karo PlayStation 4, Xbox siji lan PC kompatibel. Diregani iku bab 100 Euro luwih larang tinimbang Logitech G29, nanging uga nawakake luwih kualitas. Apa game karo T300 RS luwih dhuwur tinimbang karo G29 lan tetep prakara saka rasa. Liwat tambahan ons kayata contone. genggaman lan pindah ngalih rodha bisa ditambahi. Sapa sing ora pengin tiba maneh ing model sing paling populer ing Thrustmaster, RS bisa mung malah ing Thrustmaster T150 nyoba. Kanggo kanca-kanca dhuwur-mburi Thrustmaster T500 RS cumawis, kang diregani nyetel malah luwih dhuwur tinimbang T300 RS. The T300 RS dhewe uga wis loro paddles ing pojok mburi rodha. The T300 RS uga 1.080 ° Force Komentar karo motor industri lan anyar, frictionless mekanisme sabuk pindho kanggo Gamelan, nyata, cepet-nanggepi lan rapi Force Komentar Effeke. Iki menehi pengalaman racing unik ora luwih alangan.

Klik kene kanggo mirah Thrustmaster T300 RS Deal

Yen luwih seneng iku ing pilihan murah punika, ing Thrustmaster T150 RS

 

Wheel Fanatec CSL Elite Racing

fanatec CSL racing elit

Liga Champions ing gembong setir. wheel PS4 kemudi resmi dilisensi mbokmenawa setir paling larang lan paling profesional, kang ndadekake kanggo Xbox siji, sing PS4 lan PC. Kang digunakake dening profesional Absolute, kang, sing lelungan ora mung kanggo seneng-seneng ing trek, nanging profesional biasane eSport. Wis sawetara fitur luar biasa kayata sensor langsung ing poros setir, pengaruh saka drive sabuk kanggo nyegah pangukuran sudut sing setir utawa Single Sabuk Drive tundha banget kurang lan tanpa klik palpable, arah werni gedhe kanggo resistance tithik nalika nyopir. racers Experienced ngerti, arrives ing lomba ing saben akurasi sethitik. Ing pungkasan iku tansah lomba marang wektu. Punika setir pancen profesional mbantu, kanggo entuk wektu puteran paling cepet bisa. The Fanatec CSL Elite Racing Wheel wis tresna dening profesional.

Klik kene kanggo Wheel Fanatec CSL Elite Racing

Ringkesan Reviews
Logitech G29
9
Wheel Fanatec CSL Elite Racing
8
Thrustmaster T300 RS
10
nuduhake
item PreviousCandy Crush Saga Cheats, tips & trik
artikel NextPokeFreak presented: Pokemon Agustus Atari-Gamer.de!
Atari
Lampu cilik ing masyarakat gedhe. Kanggo podo lan marang pituwas-kanggo-menang lan gambling in Video Games.

Komentar ing artikel

Tulung lebokna komentar Panjenengan!
Mangga ketik jeneng kene