FIFA 19 bugs, Gagal und glitches Compilation #1

Minangka wis ngerti, ana ing FIFA 19 supaya sawetara kasalahan serius ing game. Sawetara iku relatif aman lan liyane bisa siji 90 menit kekacoan. Ing video iki sampeyan bisa ndeleng ketika saka sawetara FIFA 19 Bugs und glitches, kang wis ditampa dadi adoh. Have fun!

Kene sampeyan bisa nemokake tips lan trik kanggo FIFA 19 OUT

Kirimi kita Gagal! mung komentar ing video iki lan kita bakal hubungi kanggo sampeyan.

Aus El Shaarawy wird Ed Sheeranist er plötzlich ein Engländer geworden?

Komentar ing artikel

Tulung lebokna komentar Panjenengan!
Mangga ketik jeneng kene