FIFA 19 Ultimate Ekipi: ratings player janë në fund këtu!

Në këtë klip qesharake nga EA ju do të marrë pjesë në diskutim në lidhje me ratings lojtar të ftuar. Në vitet e fundit ka ardhur duke u rritur gjithnjë e më shumë ankesa, se disa lojtarë do të marrë vlerësime shumë të larta ose shumë të ulët. Me këtë video Electronic Arts shkon për të përmbushur lojtarët dhe tifozët dhe ofrojë shumë më tepër qartësi. Kjo është e mirë.

për UFT 19 Për të qenë të suksesshëm merr një kurs të saj…ju e dini se tashmë: Monedha dhe Pikat! Këto të merrni të jetë e vështirë dhe e shtrenjtë. Prandaj ne ofrojmë për lojtarë Atari disa Cheats und Hacks një, e cila për FIFA 19 puna UT. Kështu që ju mund pastaj Monedha lirë dhe Pikat shkoj. Direkt në PS4 tuaj, Xbox nje, Switch ose PC. Ndalet vetëm nga.

Koment mbi artikullin

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu