Yen sampeyan panginten FIFA 18 iki murup, sing wis ora karo FIFA 19 samesthine. taun iki wis rampung iku Arts maneh Elektronik, sing game iki rusak. Ana saiki limang nganyari FIFA 19, kang wis nguripake urutane critane game liwat 180 °. Ing game saka release wis boten apa karo game dina. Sing annoys ora mung ing eSports profesional, nanging uga saben pamuter, kang wis tuku game.

Yen iku disengojo?

Akeh pemain ora bisa pracaya lan sawetara manawa: Iki disengojo! Die iki: EA dirilis sengojo bejat utawa. Games rampung, supaya padha saya tetep ngomong. Kangge, game wis dadi hubungan emosi. on Facebook, Twitter lan ing YouTube sampeyan bisa ndeleng carane pemain ilang lan mada EA.

Carane ditanggepi Electronic Arts?

Minangka sawetara sampeyan wis wis tilar sawetara eSports turnamen profesional lan begalan. Ing statement resmi maos, sing pemain iki mesthi wis prilaku sopan lan nyerang menyang pemain liyane. Nanging kita lagi jujur: Sing ngatur ing game iki, kang kebak Tulisan lan Semangat, njaluk ora outburst emosi? Apa EA iki dilakoni iki nduwé: Apa bisa cilaka wong apa bakal begalan tanpa welas. Ana saiki kabeh YouTube Channel, criticizing game. Kanggo ndeleng kewan omo, Glitches lan akeh liyane ing.

FIFA 19 UT New 2

wiwit FIFA 15 iku banjur relentlessly downhill

Akeh sing nonton ing Atari-Gamer pengin dina lawas bali. Apa? amarga FIFA 98 kanggo FIFA 14 sakbenere ora semangat wis. saka FIFA 15 banjur kita weruh, cara tak elek saben taun. Ing kawitan iku mung midhanget, nanging saiki wis cukup cetha tontonan: semangat ana! Utamané ing FIFA Ultimate Team bakal ujar sembarang. Kadang boten karya, ora pass arrives, Pertahanan teka boten, Kiper nggawe kasalahan aneh, lan liyane.

Bakal macem kanggo ndeleng carane EA bakal nangani iku. Sampeyan mbukak ing kasus pemain saka. A alternatif nyata ana karo Pro Evolution Soccer ora. urutane critane game luwih, nanging sing kaya mengkono ing game ala kaya FIFA 19 dudu hard. Masalah liyane sing lisènsi, EA kang wis biasane aman eksklusif.

saiki irit wektu lan dhuwit nyata!

Dilaporake nalika kita nerbitaké tips lan trik anyar. Mula kowé bakal nyimpen dhuwit nyata lan duwe sukses liyane ing game!

FIFA 19 dhuwit recehan hack

Sing ora ana dhuwit ing FIFA 19 kepengin kanggo nglampahi tim Ultimate bisa bok manawa kita FIFA 19 dhuwit recehan hack nggunakake. Iki dianggo ing console sembarang. Mung nggunakake FIFA 19 Hack lan njaluk arep dadi akeh dhuwit recehan free lan TCTerms sing.

 

Komentar ing artikel

Tulung lebokna komentar Panjenengan!
Mangga ketik jeneng kene