Nëse keni menduar FIFA 18 ishte nxjerrë në pah, i cili nuk ka me FIFA-n 19 i pritur. Këtë vit ai ka bërë atë përsëri Electronic Arts, se një lojë është shkatërruar. Tani ka pesë përditësime për FIFA 19, të cilat e kanë kthyer gameplay me 180 °. Loja nga lirimin nuk ka të bëjë me të lojës sot. Që annoys jo vetëm eSports profesional, por edhe çdo lojtar, e cila ka blerë lojë.

Nëse kjo është e qëllimshme?

Shumë lojtarë nuk mund ta besojnë atë dhe disa janë të sigurt: Kjo është e qëllimshme! Die Këto: EA lëshuar thyer me qëllim apo. Games papërfunduara, në mënyrë që ata vazhdimisht të mbajtur duke folur. Ndërkohë, loja është bërë një çështje emocionale. në Facebook, Twitter dhe në YouTube ju mund të shihni se si lojtarët humbasin atë dhe të kritikojnë EA.

Si reagon Electronic Arts?

Si disa nga ju tashmë janë përjashtuar disa eSports turnet profesionale dhe të ndaluar. Deklarata zyrtare e lexon, se këta lojtarë do të ishte sjellje fyese dhe ofenduese ndaj lojtarëve të tjerë. Por ne jemi të ndershëm: Kush do të në këtë lojë, e cila është e plotë të Scripts dhe vrull, marrë asnjë shpërthim emocional? Çfarë EA është duke bërë është duke ndjekur: Çdo gjë mund të dëmtojë ato që do të ndalohet pa mëshirë. Tani ka tërë YouTube Channel, kritikuar lojën. Për të parë mete, Glitches dhe shumë më tepër në.

FIFA 19 UT New 2

pasi FIFA 15 ajo shkoi drejt greminës relentlessly

Shumë lexues të Atari-Gamer duan ditët e vjetër mbrapa. Përse? sepse FIFA 98 në FIFA 14 pothuajse asnjë momentum kishte. nga FIFA 15 atëherë pamë, se si ajo mori më keq çdo vit. Në fillim ajo ishte vetëm një fjalë, por tani ajo është demonstruar mjaft qartë: Momenti ka! Sidomos në FIFA Ultimate Ekipi do të ketë ndonjë vërejtje. Nganjëherë punon asgjë, nuk arrin të kalojë, Mbrojtësit të vijnë në asgjë, Portieri bëjnë gabime të çuditshme, dhe më shumë.

Ajo do të jetë emocionuese për të parë se si EA do të trajtojë atë. Ju drejtuar në çdo rast lojtarët nga. Një alternativë e vërtetë është atje me Pro Evolution Soccer nuk. The gameplay është më e mirë, por që është në një lojë të tillë të keqe si FIFA 19 jo të vërtetë e vështirë. Një problem tjetër janë licencat, EA që kanë siguruar më së shumti ekskluzive.

tani kursejnë kohë dhe të holla të vërtetë!

Të informohet kur ne të publikojë këshilla të reja dhe truket. Kështu ju do të kurseni të holla të vërtetë dhe të ketë më shumë sukses në lojë!

fifa 19 Monedha hack

Kush nuk ka të holla në FIFA 19 do të kalojnë ekipin Ultimate mund të për fat të mirë tonë FIFA 19 Monedha Hack përdorim. Kjo punon në ndonjë tastierë. Vetëm përdorni FIFA 19 Hack dhe të shkojnë sa më shumë monedha të lirë dhe pikë si ju.

 

Koment mbi artikullin

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu