në video: Të tilla si Electronic Arts gjithë na manipulohen- FIFA ekspozuar

Një video shumë e rëndësishme nga i YouTube “Simplicissimus”. Atje ai tregon si lojtarë Electronic Arts FIFA Ultimate Ekipi manipuluar dhe përjashton.

Në lojtarë Atari, ne kemi marrë deri luftën kundër pay-to-fituar disa vite më parë. Me mijëra vizitorë çdo ditë të vetme, mund të ju bindin, që ju kurrë nuk keni për të shpenzuar paratë tuaja të vërtetë mbrapa.

Kjo është veçanërisht e vërtetë për lojtarët e mëposhtme nga EA:

dhe shumë lojëra të tjera nga EA. Ne shpresojmë video do të jetë edhe më të hapur sytë tuaj. Have fun!

Koment mbi artikullin

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu