Si ju ndoshta keni vënë re tashmë popullor FIFA ekskluzivitet është një lojë i ngadalshëm-duke vdekur. Ajo që e ka treguar tashmë ngadalë gjatë dy viteve të fundit është tani realitet i zymtë. Trishtë ende është e tërë, kur ju shikoni, si EA është e drejtuar tani kundër lojtarëve të tyre. Shumë FIFA YouTuber luajnë një rol shumë të dyshimtë.

A ata punojnë për ose kundër EA EA?

Së pari dhe më kryesorja janë YouTuber në hype dhe Suksesi valë e FIFA-s justifikuar. Pa lojës një herë popullore, ajo do të interesojnë askujt në, në qoftë se dikush nuk luajnë apo FIFA. Mënyra Ultimate Ekipi ndoshta luan rolin më të madh. Ata janë shumë të varur nga EA, sepse do të luajë më punë nesër, ose ajo nuk do të jetë një pjesë e re, atëherë kërkesa për lojë do të jetë jashtëzakonisht lavaman dhe ata kishin për të kërkuar për një lojë të re. Ndërkohë, ka edhe shumë i YouTube, të cilët janë kthyer kundër Electronic Arts dhe kritikojnë lojën publikisht. pasoja, që gjithnjë e më shumë FIFA YouTuber dhe Esporter profesional të ndalohen. Fama e shumta të YouTube FIFA-s me bazë, por që, që ata të bëjnë compilations e paketë Hapjet, të cilat ju pastaj nxitje absolute të dorëzojë Pikët FIFA për të blerë. Pra, ju punoni në një mënyrë të caktuar për EA. Ata manipuluar ju për efekt, se ata kurrë nuk ju tregojnë se sa shumë mbeturina se kanë tërhequr nga paketë, por vetëm për lojtarë të mirë që ata kanë se çfarë të merrni këtë kohë. Kjo ndryshon nga realiteti shumë në. Realiteti është, që mund të shpenzojnë qindra tyre euro, por e saj ndoshta nuk është një lojtar me 85+ do të jetë në lëvizje. Jo për të përmendur prej ikonave FUT gjithë.

YouTuber dhe marrëdhëniet e urrejtjes me FIFA-n 19 Ultimate Ekipi

Gjithkush e di atë, por shumë pak flasin atë për të pastruar. Për të vënë atë shkurtimisht: Loja është çdo vit më e keqe. Tani ajo është më shumë se tre muaj, që EA, FIFA i ri 19 botuar, por loja ende nuk ka përfunduar. Nuk është gjithmonë të mete të re dhe të tjera dhe glitches. Gameplay është e ngjashme me atë të FIFA-s 18 dhe u bënë edhe më keq. Megjithatë, loja çdo vit merr komente super të mirë dhe FIFA YouTube dhe festuar atë. Përse? Gjithnjë e më shumë lojtarë janë kthyer larg nga loja. Disa madje kthyer Pro Evolution Soccer, e cila nuk është domosdoshmërisht më të mirë. Për fat të keq, EA ka ndodh të jetë epërsia absolute, në kushtet e licencave. Kjo është e vetmja kashtë, e cila është adjoined Electronic Arts mund të kapem. Nga gameplay-i mençur, loja është i vdekur.

Koment mbi artikullin

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu