taun iki bener taun banget sukses kanggo franchise Harry Potter. Senajan ora buku anyar lan ora film anyar wis dirilis, Harry Potter taun iki dadi populer ing dangu!

Harry Potter Hogwarts Mystery digawe awal

ing April 2018 Hogwarts punika Mystery muncul kanggo iOS lan Android. Ing peran-muter sudo dhewe menyang peran saka tukang sulap anyar. Sampeyan bisa nggawe sampeyan duwe karakter lan ngatasi teka-teki aneh ing Hogwarts Castle. Iku game macem lan banget fun. Ora mung kanggo pembuangan Harry Potter kudu, nanging uga kanggo penyayang peran muter!

nanging game ora mung dadi berita positif, nanging uga wis dikritik. Utamané amarga saka ditutupi mikro-transaksi lan duit virtual, kang umum banget ing game. Ana macem-macem obyek ing Hogwarts Mystery, kang pancene perlu dadi ing dangu kasil ing game. Antarane wong-wong mau bakal cilaka ora mung dompet, nanging uga seneng-seneng. Ing game utamané tansah seneng lan pengalaman game kabèh kudu fokus ing, nanging ditondoi, sing ana microtransactions kae, a kancing punika panganan kanggo game. Amarga iku, kita wis setya dhéwé dening Atari kanggo tukang game, sing ana cara liyane saiki, kang njamin, sing energi free lan akeh item liyane bisa njaluk. karo kita Cidra, Tips lan Trik kanggo Hogwarts Mystery bisa banjur rampung seneng muter anggere sampeyan pengin tanpa dhuwit nyata kanggo nglampahi. Ana mesthi akeh situs liyane, kang siji Alat padha Hack tawaran. supaya mung katon watara kaping, yen pembuangan saka Hogwarts Mystery lan bakal ora ana maneh nggunakake dhuwit nyata.

harry potter Wizards nyawiji apk mod

Harry Potter Wizards Unite stands ing wings!

Kathah wis dikabarake nalika game AR anyar resmi dirilis. Niantic, kang isine kayata, AR game super populer Pokemon Go dikembangaké, saiki wis announced, Harry Potter Wizards Unite ing taun 2018 wis diterbitake. Akeh pembuangan pracaya, sing ing wektu sing padha utawa. bakal dirilis sakcepete sawise release saka pérangan liya saka film "Fantastic tradisional lan Where to Golek" ing Google Play gerbang lan iOS App Store. Iki bakal mesthi nggawe akèh pangertèn, amarga film bisa nyedhiyani ngedongkrak luwih kanggo Downloads, amarga tumindak sing banget padha. Nalika Wizards Unite sampeyan yaiku bisa, padha Pokemon Go, mbukak watara lan nyekel tradisional. Punika cara tips sing paling apik lan trik kanggo Harry Potter Wizards Unite. Kita uga kurban Atari tukang game Cidra lan, mangkono kowe bakal duwe kauntungan nyata ing Wizards Unite anyar.

Kita pengin sampeyan akeh fun karo loro game Harry Potter!

saiki irit wektu lan dhuwit nyata!

Dilaporake nalika kita nerbitaké tips lan trik anyar. Mula kowé bakal nyimpen dhuwit nyata lan duwe sukses liyane ing game!

Komentar ing artikel

Tulung lebokna komentar Panjenengan!
Mangga ketik jeneng kene