Impressum

nonton Dear,

karya pendidikan saka tukang game Atari kudu entails, sing akeh iku, Names lan cara saka quackery, Ngapusi lan charlatanism sing konkrit lan unvarnished jenenge. Iki ora tansah cukup mrihatinake, cukup nalisir. Mulane Atari tukang game tumindak anonim, kanggo nglindhungi penulis saka jawatan ndadra. Supaya kita wis duwe pengalaman, sing kritikus lan panulis padha kétoké kesel.

Iku cetha kanggo kita, sing pisanan anonymity saka kapercayan ora ngawula. Nanging wong-wong ora bakal pracaya kita supaya. Padha kudu nggawe pengadilan dhewe. Miturut Atari tukang game upoyo, nyedhiyani materi sumber cukup kanggo kabeh postingan, supaya iki bisa.

Hukuman kanggo isi

Isi kaca iki digawe karo gedhe care. Kanggo akurasi,
Nanging, nggenepi lan topicality saka isi, kita bisa ora njamin.
Minangka panyedhiya layanan kita jawab ing § 7 1 TMG kanggo dhewe isi ing kaca iki
tanggung jawab wonten ing basa. miturut §§ 8 kanggo 10 TMG kita minangka panyedhiya layanan sing
ora kewajiban, kanggo ngawasi informasi ditularaké utawa disimpen
utawa kanggo neliti kahanan, kang ngrujuk menyang kegiatan ilegal.
Kewajiban kanggo mbusak utawa mblokir nganggo informasi miturut umum
Hukum tetep kena pengaruh. Nanging, hukuman sing relevan mung saka wektu
kawruh saka pelanggaran tartamtu bisa. Senadyan kabar saka cocok
Pelanggaran, kita bakal langsung mbusak isi.


Kebijakan Privasi

Panggunaan web kita punika biasane bisa tanpa nyediakake informasi pribadhi. Koleksi data pribadi (kayata jeneng, Alamat utawa e-mail address) levied, iki wis rampung - minangka adoh minangka njupuk nyata bisa ing sukarela. We nuduhake informasi tanpa idin kanggo pihak katelu. Kita uga nggawa metu, sing transmisi data liwat internet (kayata nalika sesambungan liwat e-mail) kesenjangan keamanan. Kanggo Proteksi lengkap data marang akses pihak katelu iku ora bisa. We dokumen tinulis nolak nggunakake diterbitake ing weton kewajiban dening pihak katelu kanggo ngirim unsolicited iklan lan informasi. Ing operator saka kaca iki tinulis cadangan hak, ing cilik saka informasi promosi unsolicited, kayata spam e-layang, njupuk tindakan legal.