Wiwit release NBA 2K Mobile sampeyan saiki duwe pilihan saka loro game basket iOS lan Android. Ing perang antarane gawe Njupuk Two (NBA 2K) Electronic Arts und (NBA Live) mangkono maneh diputer ing console, nanging uga ing smartphone lan tablet. We wanted kanggo ngerti, kang game luwih?

 

NBA 2K Mobile kupluk Vor- lan cacat

Wiwit game saka njupuk Two isih relatif anyar, isih ana akeh kewan omo ing game. Iku durung dikembangaké kanthi. Nanging, iku bisa dadi banget ngeculke lan muter uga. Nanging, entuk manfaat paling gedhe kamungkinan kanggo dadi, sing microtransactions ing game (liyane) ora minangka penting. Ana dhuwit recehan lan iku wis. kanggo mbentuk tim kuwat mangkono sing arep akeh luwih gampang saka ing game saka Electronic Arts. Ing pungkasan, nerangake mudhun kanggo, pinten dhuwit kowe arep mbayar, utawa bakal. Nggusah kanggo duit virtual in NBA 2K Mobile luwih murah katimbang NBA Live.

nba 2k Cidra mobile

NBA Live Mobile - ana dangu nanging ora populer

Electronic Arts wis ora reputasi apik, nalika nerangake Mobile Game. Games kaya FIFA Mobile, Sims Mobile lan sawetara liyane sing memang cantik apik saka game mekanika, nanging game sing soko pituwas-kanggo-menang, sing bisa banget boring lan larang. Sapa sing ora pengin nglampahi dhuwit nyata kanggo game ora duwe akèh fun. Iki bisa dadi tenan ngganggu. NBA Live Mobile ing asas padha FIFA Mobile lan sawetara game liyane. Punika dianyari saben taun, nanging ing asas iku tansah padha.

kabar apik kanggo sampeyan!

kita kudu tips, Trik lan Cidra sing sing kabeh dhuwit recehan, TCTerms lan akeh wong bisa gampang oleh free. Katon ing kaping Cidra kita kanggo NBA Live Mobile. kita uga NBA 2K Tips Mobile lan Trik kanggo iOS lan Android. Mugi-mugi panjenengan seneng!

saiki irit wektu lan dhuwit nyata!

Dilaporake nalika kita nerbitaké tips lan trik anyar. Mula kowé bakal nyimpen dhuwit nyata lan duwe sukses liyane ing game!

Komentar ing artikel

Tulung lebokna komentar Panjenengan!
Mangga ketik jeneng kene