Që prej lirimit të NBA 2K Mobile tani ju keni zgjedhur të dy ndeshje të basketbollit për iOS dhe Android. Beteja midis zhvilluesit Merrni Dy (NBA 2K) und Electronic Arts (NBA live) po kështu nuk do të luhet në tastierë, por edhe në smartphone dhe tabletë. Kemi dashur të dimë, e cila lojë është më mirë?

 

NBA 2K Mobile hat Vor- dhe disavantazhet

Që të lojës së Merrni dy ende relativisht i ri, ka ende shumë bugs në lojë. Ajo ende nuk është zhvilluar plotësisht. Megjithatë, ajo mund të jetë shumë e lirshme dhe të luajë mirë. Megjithatë, përfitimi më i madh është të ngjarë të jetë, që e microtransactions në lojë (më shumë) nuk janë aq të rëndësishme. Ka monedha dhe ajo ishte tashmë. për të formuar një ekip të fortë në këtë mënyrë duhet të jetë shumë më e lehtë se sa në lojë e Arteve elektronike. Në fund, ajo vjen poshtë për të, sa para ju dëshironi të paguani, ose do të. Të kërkojnë për monedhave virtuale në NBA 2K Mobile shumë më e ulët sesa për NBA Live.

NBA 2K cheats celularë

NBA Live Mobile - ka një kohë të gjatë, por jo e popullarizuar

Electronic Arts nuk ka reputacionin më të mirë, kur është fjala për Mobile Lojërat. Games si FIFA Mobile, Sims Mobile dhe disa të tjera janë me të vërtetë mjaft të mirë nga mekanikë lojë, por lojërat janë diçka e pay-to-fitore, se ajo mund të jetë shumë i mërzitshëm dhe të shtrenjta. Kush nuk duan të shpenzojnë paratë e tij të vërtetë për të lojës nuk do të ketë një shumë të fun. Kjo mund të jetë me të vërtetë i bezdisshëm. NBA Live Mobile është në parim i njëjtë si FIFA Mobile dhe disa lojëra të tjera. Ajo është përditësuar çdo vit, por në parim kjo është gjithmonë e njëjtë.

Lajme të mira për ju!

ne kemi Këshilla, Tricks dhe Cheats për të cilën ju të gjitha monedhave, Pikë dhe shumë të tjerë mund të lehtë të marrë të lirë. Shikoni në kohë për Cheats tona për NBA Live Mobile. Ne gjithashtu NBA 2K Mobile Këshilla dhe truket për iOS dhe Android. Ne shpresojmë që ju të gëzojnë!

tani kursejnë kohë dhe të holla të vërtetë!

Të informohet kur ne të publikojë këshilla të reja dhe truket. Kështu ju do të kurseni të holla të vërtetë dhe të ketë më shumë sukses në lojë!

Koment mbi artikullin

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu