Ing dina teka lan minggu aku bakal menehi tips lan trik kanggo game Pokemon. Nanging mugi kula introduce sampeyan mung mbayangno yen: jenengku PokeFreak, 43 Taun lan aku penggemar ageng Pokemon, awit aku seri pisanan ing RTL 2 wis katon. Aku salah siji saka sawetara, kang game Pokemon wis tuku biru kanggo Gameboy, sawise dibabaraké ing Jerman. Kanggo sawetara sasi, aku saiki bagéan saka Atari Community Gamer. Aku ditemokake blog gedhe iki, amarga aku looking for Cidra Pokemon Go perang, kang paling apik lan paling kuat trainer bisa bantuan kula dadi adoh lan sudhut.

pokemon blau rom

Apa sing bisa nyana saka kula?

Minangka penggemar hasrat Pokemon lan trainer mesthi aku duwe saben game siji ing Gameboy, N64, GameCube lan saiki uga ing telpon seluler. Saiki, Aku looking nerusake kanggo Pokemon Pikachu anyar Monggo Go kanggo Nintendo Ngalih, kang mesthi aku wis duwe lan game aku arep tuku kula prakara mesthi. Darauf könnt ihr euch verlassen. Wie der Name „Pokemon August“ schon sagt dreht sich in diesem Monat alles um die Spiele. Sampeyan bisa nyana cukup free Roma sawetara minangka emulators kagayut nggawa game kanggo mbukak.

 

Punika rasa sethitik. Katon nerusake kanggo pertandhingan sabanjuré:

  • Pokemon Blau Rom
  • Pokemon Rot Rom
  • Pokemon Gelb Rom
  • Pokemon LeafGreen Roma
  • Pokemon Feuerrot Rom
  • Rom Pokemon Wah
  • Pokemon Kristall Rooms
  • Pokemon Silber Rom
  • Pokemon Emerald Rom

lan akeh liyane! Kanggo sijine iku sedhela sampeyan bisa saben siji Pokemon Rom free download. Saliyané iku ana ing Emulator ngisor, sing muter ing PC, laptop, iOS- supaya wong-wong mau muter lan Smartphone Android:

  • Nintendo 3DS Emulator
  • Gameboy Lanjut Emulator
  • GameCube Emulator
  • N64 Emulator
  • NDS Emulator

lan sawetara emulators liyane kanggo PC, Tablet lan telpon seluler!

pokemon_quest_logo

Yen sampeyan ora bisa ngenteni, Aku bisa menehi Pokemon Quest hack nyaranake, aturan apa tukang game Atari kanggo sawetara dina. Dadi kowe kudu njaluk obyek, kang bener biaya dhuwit kanggo apa-apa ing profil. Super utawa? Ing wektu iku ing Pokemon Blue Aku tansah karo Zinoberinsel ndhuwur nengen ing swum pinggiran. Aku bisa item ing 6. titik Multiply ing PokeBox ing. Hacks lan Cidra duwe wektu wis dianggo. kaping, nanging asas padha.

A dolan cilik menyang sasi kanggo nyiapake sampeyan:

saiki irit wektu lan dhuwit nyata!

Dilaporake nalika kita nerbitaké tips lan trik anyar. Mula kowé bakal nyimpen dhuwit nyata lan duwe sukses liyane ing game!

Komentar ing artikel

Tulung lebokna komentar Panjenengan!
Mangga ketik jeneng kene