Clash Royale nga Supercell tani është për disa vjet një nga lojërat më popullore për iOS dhe Android. Popullariteti madje tejkalon "Përplasja e klaneve" të mëparshme. Me mikro-transaksionet, zhvilluesit marrin miliarda çdo vit një.

 

Çdo zhvilluesi dëshiron të jetë si Supercell, të gjithë do të mëdha të reja Clash Royale zhvilloj. Për një kohë të gjatë është e qartë: Me lojëra Mobile mund të jetë fituar një shumë të holla. Çdo ditë lojëra të reja në iOS dhe Google App Store janë shtuar, por pak prej tyre arrijnë të bëhen fitimprurëse. për të zhvilluar një lojë për iOS dhe Android mund të jetë shumë kohë dhe të shtrenjta. Nga koha në kohë ka përjashtime, si Ball Head von Reading, të cilat mund të nxjerr një ide shumë të mirë dhe u bë popullor. Nëse, megjithatë, të luajnë rolin e, strategji lojra dhe disa gjini të tjera është ajo merr më shumë se vetëm një ide e mirë. Zbatimi është themelore. Shtuar në këtë është çdo gjë rreth tij. Fillimin e përkryer, Marketing dhe shumë më tepër. lojra si Strike Mobile shfaqje, kjo nuk është e mjaftueshme, në qoftë se ju të punësojë një njeri i famshëm a la Arnold Schwarzenegger për të reklamuar. Në qoftë se gameplay nuk është i pjekur apo i keq, atëherë buxheti më i lartë i marketingut nuk do të ndihmojë.

lëkurat Fortnite hack

Me monedhave virtuale, Mikro-transaksionet dhe paguaj-për-fitore për milionë fitim

Pothuajse çdo lojë për smartphone tuaj dhe tabletë në ditët e sotme ka microtransactions apo ndonjë monedhat virtuale. për të marrë kjo kërkon të përdorë paratë e tij të vërtetë. Çdo lojë ofron një dyqan në lojë për, ku objekte të tilla si monedha ose monedhë, stoli, Gurë Kristali, Skins ose ndonjë sende të tjera. Shembulli më i mirë Fortnite. Në fakt, është e lirë-to-play. Kjo do të thotë që ju mund ta shkarkoni falas kudo. Zhvilluesit në Epic Games kanë, megjithatë, të mendojnë për diçka të zgjuar: Për të bërë lojë edhe më shumë argëtim ka shumë lëkurat të ndryshme, të cilat janë shtuar rishtas javë ose pothuajse çdo ditë. Lojtaret duhet së pari të blejnë V-Bucks dhe pastaj shkëmbejnë ato për lëkurat. Außerdem gibt es einen Battle Pass, mit welchen ihr einige Vorteile im Spiel habt. Es ist sozusagen eine Premium-Mitgliedschaft. Damit verdient Epic Games hunderte Millionen Dollar, obwohl diese Skins, V-Bucks und auch der Battle Pass nicht wirklich zwingend notwendig sind.

Virtuelle Spiele können auch ganze Spielreihen ruinieren

Ein weiteres Spiel und Beispiel, welches sehr negativ ist: FIFA 19 Ultimate Ekipi. Während EA immer mehr Geld mit FUT verdient, hat das Spiel erheblich an Qualität abgenommen. Inzwischen gibt es so viele Updates, të cilat janë shfaqur në vetëm dy muaj, se loja e tani, nuk ka të bëjë me lojë të shtatorit. Shumë lojtarë nga e gjithë bota kanë thyer tashmë me FIFA-n. Mënyra Ultimate Ekipi është Pay-To-Win, shtuar të gjitha Scripts, të cilat mund të rri në lojë në një drejtim të caktuar. Mikro-transaksionet janë bekim dhe një mallkim, ndërsa ajo gjithmonë shkon për lojtarët dhe tifozët drejt greminës. Një alternativë reale për FIFA 19 nuk ka. Pro Evolution Soccer 2019 Edhe pse një shumë e fun dhe është më e mirë nga gameplay më parë në botët, por mungesa e licencave dhe sy të vjetëruar jo vetëm të krijojë entuziazëm në mesin e lojtarëve.

Koment mbi artikullin

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu